Witam,
Czy jest ktoś z Krakowa?
Jeżeli tak to mam dla takiej osoby niecodzienną propozycję.
Mianowicie, czy był(a)byś chętna do wzięcia udziału w stworzeniu Stowarzyszenia osób, które interesują się bardziej lub mniej Gruzją?
Zamierzam stworzyć takie stowarzyszenie i potrzebuję 15 osób, które stawiły by się na pierwsze zebranie . Oczywiście takie uczestnictwo do niczego nie zmusza(wystarczy ta jedna obecność członka-założyciela) , ale jeżeli posiadasz ciekawe plany i pomysły to świetnie, na pewno będziesz wysłuchany(a).
Z tego co wiem nie ma podobnego Stowarzyszenia w Polsce. Ten projekt pozwoliłby nam na zwrócenie uwagi na ten piękny kraj, na jego odmienność. Cele Stowarzyszenia są bardzo szerokie: od nauki języka do wgłębiania się w kulturę. Sprawa jest do przedyskutowania, ustalenia. Ale trzeba zrobić pierwszy krok jakim właśnie jest założenie takiego Stowarzyszenia. .
Jeżeli ktokolwiek byłby chętny napisz na adres: www.projektgruzja@gmail.com lub szalbociatko@gmail.pl lub wyślij mi PW chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Jeżeli ktokolwiek zna osoby, które chciałyby w czymś takim uczestniczyć, bedę wdzięczna za info
Pozdrawiam,
Katarzyna Szalbot
PS. Osoby, które w swoich proflach zaznaczyły, że są z Krakowa wysłałam taką wiadomość na PW