Tanie przeloty Warszawa-Tbilisi-Warszawa w 2010 roku

Chcesz podzielić się praktyczną wiedzą i wrażeniami z wyjazdu do Gruzji? Szukasz cennych porad z pierwszej ręki?

Moderatorzy: Mateusz Bajek, cubano

Tanie przeloty.

Postprzez Leri » Pią Sty 29, 2010 5:19 pm

Tanie przeloty akceptuję.
Leri

Postprzez senderos44 » Pon Lut 01, 2010 9:07 pm

Ruszyło się coś w kwestii tanich lotów z Polski? Bo bilety na loty z Rygi powoli się kończą tak jak i zmniejsza się ilość potencjalnych zainteresowanych lotami z Polski jak sądzę...
senderos44

Postprzez bogracz » Śro Lut 03, 2010 2:07 pm

tanie przeloty akceptuję
bogracz

Postprzez remy_g » Wto Lut 09, 2010 1:09 am

ja zaczynając od tego roku mam zamiar stosunkowo często podróżować na tracie Warszawa - Tbilisi więc tanie loty akceptuję!! :)
twitter.com/remy_g
evolutsia.net
Awatar użytkownika
remy_g

Tanie przeloty akceptuję.

Postprzez witekjs » Nie Lut 14, 2010 12:10 am

Tanie przeloty akceptuję i mam nadzieję, że będą przez dłuższy okres.

Witek
witekjs

Miejscowość: Warszawa

Postprzez senderos44 » Pon Lut 15, 2010 11:42 pm

coś upadł wątek, zero konkretów... chyba trzeba kombinować przez turcję jednak :roll:
senderos44

Postprzez julka » Wto Lut 16, 2010 7:40 pm

A czy lecac przez Rosję do Tbilisi konieczna jest wiza rosyjska? Z tego co wiem to Gruzja jest juz dla nas bez wiz. Pozdrawiam
julka

Postprzez senderos44 » Śro Lut 17, 2010 6:36 pm

jak nie opuszczasz lotniska to nie trzeba. ale nie wiem, czy przez rosje będzie taniej niż przez turcję.
senderos44

Postprzez Chicken » Śro Lut 17, 2010 8:16 pm

Taniej będzie z pewnością przez Kijów.
Chicken

Miejscowość: Kraków

Postprzez Tamada » Pon Lut 22, 2010 7:46 am

Wiem dokladnie ,ze prom Odessa-Poti to niewypal chyba ,ze kogos kręca towarzyszace lajbie delfiny.....Bo podrożaly kabiny,podrozal fracht-samochod i plyniesz albo czekasz.....Przerabialem ten temat....Droga ladowa to jednak uciązliwa trasa chociaz basniowa ( szczegolnie jezeli chodzi o Turcję) wiec tylko samolot......I tutaj 1000 opinii,1000 komentarzy i co.....Wiem ,ze Was jest coraz wiecej...jezeli na moj temat " kto popiera tanie loty" reaguja 7053 osoby to znaczy ,ze poleci w wariancie pesymistycznym 4000 osob + Gruzini...I tutaj uklon do Arturingi!!!!!!Jednak krajowe linie podupadly LOT lub Wissair i niewazne skad moze byc Krakow,katowice,Warszawa albo Brzyskobrzystewko byle do Tbilisi i tanio....U mnie począek sezonu.Otworzylem maran i razem z dziewczynami z polskiego wolontariatu w Gruzji winem i czaczą swietowalismy zwyciestwo mlodzieży ze Szkolki Polskiej im. Józefa Pilsudskiego w Lagodechi w dwumeczu z Zespolem Szkol Artystycznych....pozdrawiam TAMADA
Tamada

Postprzez druides » Wto Lut 23, 2010 12:21 am

nie estety gruzinska awiakompania ma monopolizacii w tej sfere i nie daje innym kompaniam sprzedawac tanije bilety ale w gruzij teraz 19 awiakompanii pracuje i chyba gruzinska awiakompania dlugo nie wytrczyma................
druides

Postprzez Tamada » Wto Lut 23, 2010 7:41 am

Masz pewnie rację....mam sporo roboty zwiazanej z przygotowywaniem wsi ekologoczno-turystycznej niedaleko Lagodechi stąd nie sledze sytuacji na rynku awiokompanii na bieżąco wiem tylko to ,ze male samloty bedace w gruzinskiej dzierżawie zostaly zwrócone Turkom....linie gruzinskie moga nam czarterowac duze samoloty z niepew y,m cateringiem stad prosilem Arturingę aby zbadac linie polskie.....ale jezeli masz pewnosc ,ze Gruzini nie wpuszcza czarterów z Polski to pewnie sprawa cieniutka....Polski przewoznik jest o tyle lepszy ,ze otwarcie mamy w Warszawie( pierwszy lot do Tbilisi) a zamyka lot Tbilisi-Warszawa...uklad przejrzysty pozdrawiam Tamada
Tamada

Postprzez Chicken » Wto Lut 23, 2010 7:13 pm

Z Kijowa latają (lub mają latać w sezonie letnim) linie Windrose, także do Kutaisi. Cenowo wychodzi jednak podobnie jak Aerosvitem lub Ukrainian International.
http://www.windrose.aero/eng/about/news ... taisi.html
Chicken

Postprzez julka » Wto Lut 23, 2010 9:33 pm

Hej
Śledze stronki i jednak najtaniej wychodzi mi z AirBaltic 314 euro plus 30 euro za bagaz... wiec jakos nie rozumiem dlaczego wiekszosc leci przez Kijów bo mi nie wychodzi taniej.... moze jestem blondynka ;) Oczywiscie cena dotyczy teminu lipiec-sierpien. I mam pytanie... zazwyczaj zamawialm bilety bezposrednio na stronie przewoznika i mam rozumiec ze to jest aktualna i ostateczna cena? Na stronach wyszukiwarek ceny sa niższe... to mozliwe? Nie chce byc zaskoczona na lotniksu doplata za cos... a moze ktos ma tansze polaczenie? Oczywiscie samolotem... wiem ze taniej byloby pewnie meczenie sie pociagiem, autokarem czy busem.... pozdrawiam
julka

Postprzez Chicken » Śro Lut 24, 2010 5:47 pm

Trzeba brać pod uwage z jakiego punktu Polski kto jedzie. Ja jadąc z Krakowa raczej nie pojade przez Ryge bo to bez sensu. A tak wsiadam w Katowicach w samolot do Kijowa a w Kijowie do Tbilisi. w 2009 ceny wszystkich przelotów zamkneły się nam kwotą ok 1150 zł. W tym roku wg. dokonanych już symulacji wyjdzie co najmniej 1250 jak na tą chwile.
Chicken

PoprzedniaNastępna

Wróć do Turystyka, wyprawy i podróże...

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: DYZIO, MSN [Bot] oraz 13 gości